[Info/Trans] 110505 Onew mentioned in Super Junior Kangin and SHINee’s dancer’s twitter   3 comments


Hey guys..

Miss me? Lol #pedeabis

So, lagi2 gue datang dengan news/info terbaru ttg SHINee,,.

Kali ini Onew di mention sama Kangin Super Junior dan dancer SHINee di twitter!!

Apaan sih kata mereka? Let’s check this out!

SHINee’s dancer’s tweet with pictures (he deleted it after that):

I’m here with Chansub-hyung, Hyuckju-hyung, Kyungsuck-hyung, Go-jongsu, Kyungmin-hyung and Onew~ We are fishing, having a barbecue, drinking soju! It’s like a piece of art here..Youngwoon-a (Kangin’s real name), lets come here together when you are on vacation!! Onew caught 4 fishes.

Dubu may have caught these fishes:

Kangin’s reply:

온유 안바뻐?맥주 할아버지랑 축구선수도있네 온유야 여자아이돌 가수들이랑 친하니?혹시………싸인…에이 아니다….

TRANS:

Isn’t Onew busy? There’s also beer grandpa and football player (2 dancer hyung’s nicknames). Onew-ya, are you close with female idols? Perhaps…autograph? Ah nevermind.

Source: SHINee dancer & Kangin’s twitter
Photo source: as tagged
Translation by: April.A & Vivz @ soompi

source/full cre: shineee.net

.

[IND TRANS]

Tweet SHINee dancer:

Aku di sini dengan Chansub-hyung, Hyuckju-hyung, Kyungsuck-hyung, Go-jongsu, Kyungmin-hyung dan Onew ~ Kami sedang memancing, barbecue, minum Soju! Ini seperti sebuah karya seni di sini .. Youngwoon-a (nama asli Kangin’s), ayo datang ke sini bersama-sama ketika kamu sedang berlibur! Onew menangkap 4 ekor ikan. (Onew hebat deh bisa mancing sampe dapet4 ikan, lol sebenernya 5 dia kasih aku satu..huehehe)

Dubu mungkin telah menangkap ikan ini:

gambar yg di atas say yg ada gambar ikan na.. wueeh lumayan..

.

Reply-nya Kangin:

Bukankah Onew sibuk? Ada juga bir kakek dan pemain sepak bola (2 julukan dancer hyung). Onew-ya, kau dekat dengan idol perempuan? Mungkin … tanda tangan? Ah nevermind.

.


Posted 6 Mei 2011 by MVP in Info, PIC

Tagged with ,

3 responses to “[Info/Trans] 110505 Onew mentioned in Super Junior Kangin and SHINee’s dancer’s twitter

Subscribe to comments with RSS.

  1. suami ku emang hebat.. Tau ga? Ikan yg dia pancing buat aku semua looo

  2. ini pas kpn? Bkannya kangin oppa msh wajib militer?
    Nae onew ternyata berbakat jd nelayan…hehe..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: